вівторок, 16 травня 2017 р.

Свято Матері у Підберізцівському НВК


У другу неділю травня в Україні вшановують матерів. Діти дарують святкові привітання, сувеніри, виготовлені своїми руками.
Другокласники  Підберізцівського НВК І-ІІІ ступенів 12 травня до Дня Матері підготували святковий концерт. Учні вшановували трьох матерів: Матір Божу, матір Україну і своїх рідних, найдорожчих матусь. Все, що в дітях закладається в ранньому віці, обовязково відіб’ється на їхньому житті в майбутньому. Тому вчитель другого класу Головата І.О. поставила за мету  ознайомити учнів з народною і літературною спадщиною, в якій оспівано матір, материнство; показати велич жінки-матері; сприяти вихованню почуттів любові до матері; навчити учнів любити і цінувати своїх близьких для того, щоб у майбутньому вони ніколи не змогли пройти мимо людини, яка потребує допомоги.

Звучали слова чудових поезій, лунали ніжні мелодії пісень, діти запрошували матерів на вальс, дарували листівки і квіти.

Наші матусі отримали чудові враження від свята, пережили хвилюючі незабутні моменти. Вони зі сльозами на очах слухали виступ дітей, адже подарували їм справжнє свято серед буднів і повсякденної праці. На вулиці падав дощ, а мамина пісня злітала високо в небо і закликала усіх берегти матерів, бо вони найрідніші люди на землі.

                                       Вчитель початкових класів Головата І.О.

Немає коментарів:

Дописати коментар