пʼятниця, 6 жовтня 2017 р.

День учнівського самоврядування у Підберізцівському НВК

  29 вересня цього року запам’ятався учням і вчителям Підберізцівського НВК як особливий, неповторний.
Святковий настрій був уже після молитви за Україну: вчителів привітали із святом і запропонували  на «Дереві  бажань» знайти своє побажання.
До проведення уроків учні підійшли з великою відповідальністю. Звичайно, кожен вчитель давав поради учням, як краще провести той чи інший урок. Після проведених учнями уроків, тільки й було чути: «Та це ж природжені вчителі, талановиті, мудрі».
 Особливо всіх вразило свято «Серце вчителя - чарівний світ бажань і  неповторних мелодій», підготовлене учнями 10 класу. З яким натхненням,
 майстерністю читали учні вірші . Сценка "Проведення уроку історії  у доступній для учня формі", розіграна Баюраком Тарасом, запам’яталася надовго всім учням.  А  під час проведення уроку фізичної культури вчителем української літератури (Дмитерко Дмитро) у всіх присутніх на обличчі не сходила усмішка. Свято було змістовне, але одночасно яскраве, барвисте.
 Окрасою свята став торт із сюрпризами. Це придумали учні, а керувала ними Президент учнівського самоврядування школи Шуптар Луїза.

Педагог-організатор Довгошия Н.В.

Немає коментарів:

Дописати коментар