пʼятниця, 21 грудня 2018 р.

Екскурсія в музей ім. Івана Франка



Екскурсія в меморіальний музей імені Івана Франка —  надзвичайно приємна мандрівка у часі, місце, де зустрічаються минуле  і сьогодення.

19 грудня 2018 року учні Підберізцівського НВК І-ІІІ ступенів відвідали будинок, який знаходиться у мальовничій місцевості Львова. Сюди вже багато років приходять люди, як до національної святині.  Під час екскурсії відчуваєш:  дух часу, в якому жив український Каменяр, наповнює тебе. У кожній кімнаті відчувається любов, затишок, спокій, тепло. Тут панує неймовірна енергетика, яка надихає творити добро...

 У цьому будинку видатний письменник, учений, політичний та громадський діяч жив, написав свої найкращі твори, і звідси пішов у безсмертя. Іван Франко – це безмежна країна. Є в ній місцевості й дороги, добре знані кожному учневі зі шкільної парти. Але є місця, у які нам вдалося зазирнути з допомогою екскурсовода, подорожуючи разом кімнатами музею, щоб глибше зрозуміти неповторний світ Франка.
Відвідавши музей, учні нашої школи насолодились Українським Духом! Тут вони зарядилися патріотизмом ! Тут відчули, що Україна —була, є і буде!

Немає коментарів:

Дописати коментар