субота, 25 листопада 2017 р.

Відвідання виставки «Революція Гідності. Пам’яті Небесної сотні» учнями Підберізцівського НВК.

З метою вшанування громадського подвигу учасників Помаранчевої революції та Революції Гідності учні 8, 9  класів Підберізцівського НВК І-ІІІ ступенів 22 листопада  відвідали історичний музей визвольної боротьби.
Вони змогли побачити експозицію присвячену подіям нової історії Майдану та Революції Гідності. Учні пригадали як розпочинався і постав мирний Майдан, учасниками якого переважно були студенти, молодь та пригадали збройне протистояння народу на Майдані. Тут представлені унікальні фото, особисті речі.
Євромайдан ніби знову оживає та стає перед очима у всій величі громадянської непокори.  Кожна річ, фото які представлені у музеї нагадали учням про героїчні та трагічні сторінки новітньої української історії.
У ці листопадеві дні у кожної людини – патріота виникає бажання згадати мужність усіх учасників Майдану, їх безмежну любов до рідного народу та прагнення жити у державі, де поважають людську гідність, свободу слова, вшанування справжніх героїв України, які віддали своє життя за майбутнє нашої держави.
                                                                             Вчитель історії Піта Н.Ю.
                                                                          Вчитель інформатики Квас І.О.

Немає коментарів:

Дописати коментар