неділя, 25 лютого 2018 р.

Місток дружби

З нетерпінням учні 5-го класу Підберізцівського НВК очікували своїх однолітків Чорнушовицького НВК з їх класним керівником – Галиною Степанівною Тимочко (вчителькою англійської мови).
Та ось настав день зустрічі: уроки пробігли швидко та непомітно. Гостей вітали тепло, дружньо й радісно. Для них підготовлено виставу про історію маленької бджілки та презентацію до неї «The little Bee». Епіграфом вистави стали слова Альберта Ейнштейна про те, коли помре остання бджола на планеті, людству залишиться лише чотири роки на життя.
Наступним кроком зустрічі було знайомство зі школою. Діти оглядали шкільний музей, кабінети. Знайомились із дитячими роботами – малюнками, виробами тощо, а також із світлинами, що висвітлювали життя школи.
Далі – «круглий  стіл». Тут діти знайомились ближче: кожен розказував про свої улюблені справи, заняття, предмети, речі, тварини, квіти тощо.
А в кінці – розваги у спортивному залі школи, та подарунки гостей виготовлені власноруч.
Зустріч була захоплюючою, приємною і радісною. Важко було прощатись. Розставання було сумним та з надією, що невдовзі наступна зустріч буде на території Чорнушовицького НВК.
Щоб зустріч була належною не обійшлось без допомоги батьків, за що їм –  велике спасибі.
Класний керівник 5-го класу Підберізцівського НВК Штойко М.Р.

Немає коментарів:

Дописати коментар