вівторок, 17 липня 2018 р.

Учні Підберізцівського НВК – серед переможців конкурсу ім. Мілени Рудницької «Жінка і нація»

Заплакало небо рясними сльозами і заховало міський гамір за багатьма замками. Лиш поодинокі перехожі кудись поспішають. Здається, у такі хвилини лиш смуток огортає душу людини. Та бувають щасливі хвилини і у такі миті.
На серці двох наших учениць Гарапи Вікторії та Строган Зоряни радісно. Це вони поспішають  у неділю, 15 липня, у Музей історії релігії, де відбудеться урочиста академія нагородження переможців ХІХ – го Молодіжного конкурсу науково-дослідницьких робіт імені Мілени Рудницької «Жінка і нація».  Аж не віриться: вони переможці конкурсу (ІІІ місце) у номінації  «Визначні жінки вашого краю, громади та родини, їх роль в історії краю, особистому житті».
Під час нагородження переможців, організаторами конкурсу було підкреслено, що особливу цінність мали ті дослідницькі роботи, у яких відчувався творчий науковий, пошуковий підхід у виконанні.

Усі 5 учасників, які отримали І місце у різних номінаціях, виступили із презентаціями своїх робіт. Цікаво було слухати їхні дослідження, бачити уміння знаходити і робити висновки. Усі переможці конкурсу були нагороджені грамотою і книжкою. 
       Як підтримка Акції Союзу Українок проти закриття Стрітівського коледжу бандурного мистецтва відбувся виступ бандуриста Остапа Стахіва. Особливо зворушливо пролунала пісня «Хлопці підемо, боротися будемо», яку виконали всі учасники урочистої академії.
Педагог-організатор Довгошия Н.В.

Немає коментарів:

Дописати коментар