вівторок, 4 вересня 2018 р.

Першовересневі хвилини у Підберізцівському НВК


Розквітають посмішки навколо,

Радісно луна дитячий сміх.
Це моя найкраща школа
Зустрічає діточок своїх.
Осінь в Україні починається зі свята Першого дзвоника – стартує новий навчальний рік. Першого вересня подвір’я Підберізцівського НВК І-ІІІ ступенів знову наповнилось веселим гамором, а класи радо зустрічали одягнених у вишиванки ,усміхнених школярів. Винуватці свята, 12 першокласників нової української школи з класним керівником Надрічною Іванною Петрівною, підготували цікавий виступ до свята Першого вересня.

       На святі всіх учнів привітав директор НВК Найчук П. Я. і вручив першокласникам «Альбоми першокласника», подаровані депутатом Верховної ради Дубневичем Богданом Васильовичем.       Та найбільшою несподіванкою для батьків та гостей свята була подяка директору школи від учнів. Юні школярі звернули увагу на те, що на кожній Першовересневій лінійці Найчук П.Я. дякує батькам, спонсорам та відділу освіти за допомогу у підготовці школи до нового навчального року, а от його внесок у процвітання нашої школи чомусь усувається.


             Ріка життя людського пропливає
             У безперервному хороводі.

Дні за днями проходять швидко –
Все життя ви присвятили школі, -
звучить на шкільному подвір’ї. 
    Учнівське самоврядування під керівництвом педагога-організатора Довгошиї Н.В. на літніх канікулах провело дослідницьку роботу про життя директора у Підберізцівській школі, адже на цьому посту він не багато і не мало, а 47 років. Учні навчального закладу створили буклет і оформили його фотографіями про цікаві хвилини шкільного життя Петра Якимовича. Учениця 7 класу Байовська Лілія подарувала на завершення пісню «А я бажаю вам добра». Виступ вразив усіх своєю душевністю та теплотою.
Перший дзвоник сповістив учням та вчителям про початок нового навчального року.
                     Педагог-організатор Довгошия Н.В.


Немає коментарів:

Дописати коментар