неділя, 23 вересня 2018 р.

Ми хочемо у мирі жити


Сьогодні ми знову звернемося до вічної теми – дружби і любові, злагоди і миру поміж людьми. Бо завжди дуже добре жити всім там, де є доброта і любов, взаєморозуміння і терпимість. Там лине пісня і жарти, квітне радість і щастя. Там не тільки добре спілкуватись, розповідати і слухати про все на світі, а приємно просто мовчати, бо знаєш, що тебе оточують доброзичливі люди, які не зрадять і не осудять, які прийдуть на допомогу, порадять добрим словом, розвіють усі негаразди. Та найбільше у світі щастя – це мир на землі, коли на ній розквітають чарівні квіти, а люди живуть спокійно, земля не здригається від страшних вибухів, а діти вчаться, здобувають знання , щоб зробити наш край ще прекраснішим. Мир на землі – це найбільше благо.
Традиційно символом миру є птах голуб. І сьогодні, 21 вересня учні початкових класів Підберізцівського НВК І-ІІІ виготовили голубів миру і прикрасили ними дерева і кущі навколо школи, приєднавшись до Всесвітнього дня миру.
Виховна година у 6 класі відбулася  під гаслом «Голосуємо за мир!» . Для цієї виховної години голубів учні виготовляли на уроці трудового навчання. Після виховної години шестикласники своїх голубів розвісили на шкільному подвір’ї.

 «Ми хочемо у мирі жити», - звучало напевно не тільки у нашій школі, а і по всій Україні.

Немає коментарів:

Дописати коментар