пʼятниця, 11 жовтня 2019 р.

Екскурсія "Підземелля Львова"


Львів… Скільки б разів учні Підберізцівського НВК І-ІІІ ступенів не їздили на екскурсію у місто, завжди дізнаються щось нове і цікаве. Адже тут, у центральній частині Львова,  кожен будинок має свою історію. Не дивиною є підземні ходи, що розмістилися під деякими будинками та храмами.

Ось і 2 жовтня учні нашої школи побували на екскурсії «Підземелля Львова». Діти були в очікуванні чогось незвичайного, тому що  підземне місто манило до себе… Які таємниці воно від нас приховує?

Проходячи довгими коридорами, школярі заглядають у безліч тунелей та підземних ходів, які спорудили кілька століть тому. Тут містяни переховувалися під час нападу ворогів, монахи спускалися сюди для молитви та усамітнення, алхіміки облаштовували у підземеллях свої таємні лабораторії,  у довжелезних коридорах за легендою справді видобувають каву. Так само, як і вугілля. Всі ці місця зберегли свою загадкову та містичну атмосферу.

Під час екскурсії ми дізналися багато нового, адже її проведено цікаво, інформаційно, весело. Хоч школярі пройшли багато об’єктів, але зовсім не втомилися і поверталися додому з піднесеним настроєм.


Немає коментарів:

Дописати коментар