пʼятниця, 25 жовтня 2019 р.

II етап Хештег-Марафон #SpeakUpUkraine#TrafficChallenge #0157

           Ось і добігає кінця II етап Хештег-Марафон #SpeakUpUkraine #TrafficChallenge , який
     під гаслом «Цінуй моє життя»  пройшов для  нашої команди #0157 досить насичено та        продуктивно. Адже безпека дітей - це головне!!! З допомогою батьківського комітету ,
     члени якого є учасниками нашої команди , було надіслано лист п. Кандибору Р.В.,
    начальнику Служби автомобільних доріг у Львівській області про прохання обладнати пішохідну зону , яка пролягає від зупинки до початку нашого села  вздовж  автомобільної дороги   М-09 «Тернопіль- Львів- Рава-Руська» . Суть ідеї полягала в тому, що саме нею повертаються діти зі школи додому. У зв’язку з тим, що ця частина не облаштована належним чином, діти змушені іти вздовж проїжджої частини, що є дуже небезпечним для їх життя.
    Також було подано звернення до голови Підберізцівської об’єднаної територіальної громади п. Ковалю В.М. про облаштування парковки для велосипедів , якими  наші учні добираються до школи.
   Ще однією з важливих  та актуальних проблем є те, що часто біля подвір’я нашої школи, на тротуарах , паркуються машини і цим перешкоджають безпечному пересуванню дітей
   Саме тому учні нашого НВК провели акцію під гаслом II етапу марафону « Цінуй моє життя », метою якої було нагадати учасникам дорожнього руху про те , що безпека дітей залежать від них.
Раді , що наші прохання почуто  та взято до уваги.
   Дитяча парковка знайшла своє місце на подвір’ї  НВК. Водії теж почали уважніше ставитися до інших учасників руху – пішоходів.  З нетерпінням чекаємо на вирішення ще однієї важливої  для нас проблеми – облаштування пішохідної зони.
   Активну участь у реалізації цих проблем узяли учасники нашої команди, учні школи та небайдужі люди.
  Загалом, у їх вирішенні та під час  проведеня акції були задіяні водії, працівники дорожньої служби, керівництво та працівники ради ОТГ.
  З нетерпінням чекаємо на завдання III етапу!!!  


Немає коментарів:

Дописати коментар