понеділок, 4 листопада 2019 р.

Екскурсія у Підгорецький та Золочівський замки



Шкільна екскурсія — чудова можливість дізнатися багато нового і цікавого. Такі події учні будуть згадувати довго. Подорожуючи автобусом діти скоріше знаходять спільну тему для спілкування з однокласниками і друзями в невимушеній обстановці, вчаться самостійності далеко від дому, батьків.

Під час осінніх канікул, 1 листопада, для учнів Підберізцівського НВК І-ІІІ ступенів була організована поїздка у Підгорецький та Золочівський замки.
Під час екскурсії дітей вразила краса та неповторність архітектури замків серед буяння осінніх квітів. Підгорецький замок зустрів нас величною будівлею з цегли та каменю, казематами, прогулянковими терасами. А краса осіннього «італійського парку» у багряному золоті не залишила учнів і вчителів байдужими.
Наступним пунктом нашої екскурсії був Золочівський замок. Учні були в захопленні від великого палацу-фортеці, тронного залу, колекції регалій лицарських орденів, валів, на яких він стоїть.


Замки - це просто чудо. Враження незабутні як від будівлі так і від експонатів.
Цікавою екскурсія була ще тим, що проводив її для своїх учнів директор НВК Чуплак М.М. Діти мали можливість побачити його з іншої сторони: цікавого екскурсовода, організатора гри-квесту.
Сподіваємося, що дана екскурсія дасть початок гарній традиції відвідувати дивовижні місця України учнями Підберізцівського НВК І-ІІІ ступенів разом із своїм директором у ролі екскурсовода.

Немає коментарів:

Дописати коментар