понеділок, 20 березня 2017 р.

Кожній дитині подаруємо усмішку!

      Існує така думка, що всі починають творити добрі справи лише напередодні великих свят : відвідують сиротинці, малозабезпечені сім’ї, всіх потребуючих. Більшість дитячих будинків перенасичені в ці дні подарунками. Але учні учнівського самоврядування Підберізцівського НВК І-ІІІ ступенів спільно з іншими школами Пустомитівського учнівського самоврядування
дотримуються думки, що творити добро потрібно постійно.
        Першим таким кроком став збір коштів для придбання продуктів з якими ми вирішили відвідати Львівський дитячий будинок № 1 для дітей-сиріт 18 березня 2017 р.. Цього разу наші учні зібрали 315 грн.
    Діти дуже приязно нас зустріли, разом ми надували кульки, грали в різ ігри, спілкувалися. Хоча діти були підготовчої групи, проте вони дуже цікаві та допитливі, от лише шкода, що дитинство їхнє проходить не в теплих обіймах рідних мами і тата, а в ласці та опіці з боку вихователів. Дай, Боже, здоров’я їм усім!
   «Доброта і милосердя – два крила, на яких тримається все людство. Ми ніколи не повинні забувати про тих дітей, які завжди потребують нашої уваги, розуміння та підтримки.
                                   


Педагог-організатор Довгошия Н.В.

Немає коментарів:

Дописати коментар