вівторок, 28 березня 2017 р.

Тиждень екології у Підберізцівському НВК

       
20 березня стартував тиждень екології у Підберізцівському НВК І-ІІІ ступенів. Проводились інформаційні години по класах. 20 – 21 березня діти обговорювали події екологічного календаря на кінець березня та наступні місяці – квітень і травень, виносили свої пропозиції в проведенні  акції «За чисте довкілля».
22 березня класним керівником Музикою Л.В., вчителем екології Штойко М. Р., учнями 6 класу та членами учнівської екологічної просвіти проведено відкриту виховну годину «Майбутнє лісу в твоїх руках». На виховному заході із своїм проектом – «Дуб звичайний. Чинники впливу на його вирощування та охорону» - виступила учениця 6 класу Яцейко Анастасія. Вона наголосила про цінність дерева та труднощі при вирощуванні його. Закликала до насадження дерев. Школярі приймали участь в обговоренні та прийнятті рішень щодо збереження лісу.
  
23 березня з класним керівником 9 класу Кіндзер Ю.Р., вчителем екології Штойко М. Р., учнями 9- 11 класів та членами учнівської екологічної просвіти відбувся круглий стіл із презентацією проекту – «Природний та антропогенний вплив на гніздування білого лелеки в с. Підберізці» підготовленого Висоцькою О. М.(11 клас), Шуптар Л. Б. (9 клас), та Яцейко А. Д. ( 6 клас). Учні обговорювали лелечі проблеми в селі, ділились своїми враженнями, демонстрували світлини своїх спостережень.
  24 березня проведено підсумок тижня екології. Внесено пропозиції: провести свої спостереження за наявністю видів ранньоквітучих рослин у селі 2017 р., провести конкурс найкращих світлин та малюнків щодо збереження рослин.
                                                                                Штойко М. Р.

                                                                             вчитель екології

Немає коментарів:

Дописати коментар