понеділок, 25 лютого 2019 р.

Зустріч в переддень Дня рідної мови



20 лютого, в переддень Дня рідної мови, у Підберізцівському НВК відбулася незвичайна зустріч.  До нас у школу завітали давні наші друзі (зустріч з якими завжди цікава і незабутня) -  авторка численних оповідань, віршів Тетяна Фролова і її чоловік, лірник, бандурист Лаймош Молнар. Їх приїзд до нашої школи дуже особливий. Адже з цієї зустрічі можна почерпнути віру в майбутнє.
  Не було такої теми, яку б вони оминули. Символічно актори розпочали всій виступ поезіями про героїв Небесної сотні, наших хлопців в АТО. Т.Фролова з трепетом нагадала "чиї ми сини і чиїх батьків", тобто це була і патріотична тематика, і дитячі віршики, і інтимна лірика. А величності цьому виступу надавала гра на бандурі і лірі.
Цей виступ двох незрячих людей полонив серце учнів й надовго закарбувався в їх пам'яті. Я спеціально тут вжила слово "незрячих", а не "сліпих". Адже вони не сліпі, їх серця бачать і бачать краще за наші... Вони бачать те, що нам не відоме, вони бачать щось потаємне і нікому не відкрите.
 Тому від імені нашої шкільної родини хочу висловити їм подяку. Сказати велике "спасибі" за безліч чудових віршів і пісень, за гарний настрій, за їх незламність перед життям. І від щирого серця ми бажаємо їм і надалі не втрачати віри; мріяти і сподіватися, а натомість ми обіцяємо берегти їхній слід у своєму серці.

Немає коментарів:

Дописати коментар