понеділок, 4 червня 2018 р.

Свято до Дня захисту дітей у Підберізцівському НВК


         


На шкільному подвір’ї Підберізцівського НВК 24 травня зібралося багато учнів: таких гарних, життєрадісних, усміхнених. Метою проведення свята було формування патріотичних почуттів, усвідомлення єдності своєї долі і долі Батьківщини.
Проте, винуватці урочистостей – малюки – раділи пісням, сонцю і життю, а коли почалися конкурси – це не залишило байдужим ні одного з них. Було проведено конкурс малюнку на асфальті на тему: «Я люблю Україну», в якому взяли участь учні 1-4 класів під керівництвом класних керівників та вчителя образотворчого мистецтва Кіндзер Ю.Р.
Для учнів 5-10 класів педагог-організатор Довгошия Н.В. підготувала широкомасштабне дійство, у проведенні якого допомагали вчителі школи. Почався сам квест «В дружбі наша сила». Метою проведення квесту було в ігровій формі повторити ключові поняття про Україну та деякі шкільні предмети.
Учні поділилися на команди. Учасники виконували різні завдання: шукали селфі - пазли для виготовлення колажу “1 червня – День захисту дітей”, розгадували ребуси, кросворди, давали відповіді на різні питання.
Вчителі школи старалися організувати для дітей свято і  надіються , що такий настрій, який панував сьогодні, буде панувати у дітей всі канікули, і учні повернуться до школи такими ж гарними, життєрадісними, усміхненими.
Педагог-організатор Довгошия Н.В.

Немає коментарів:

Дописати коментар