четвер, 31 травня 2018 р.

Свято останнього дзвоника у Підберізцівському НВК І-ІІІ ступенів



У п’ятницю, 25 травня, в Підберізцівському НВК І-ІІІ ступенів відбулося свято останнього дзвоника. Свято розпочалось з урочистого підняття прапора України під Державний Гімн.
Привітав школярів з початком літніх канікул директор школи Петро Якимович Найчук. Він відмітив, що цього року так склалось, що випускного класу немає, і привітав майбутніх десятикласників із закінченням навчання та побажав гарно скласти державну підсумкову атестацію і легко, з цікавістю навчатися далі.
 Учнів, які успішно закінчили навчальний рік та брали участь у різних олімпіадах, директор школи та заступник директора з навчально-виховної роботи Гладка Г.М. нагородили похвальними листами. Дипломами та грамотами  були нагороджені школярі за участь у творчих конкурсах, олімпіадах.
 Після цього почалась творча частина заходу. Учні спробували сьогодні тут зіграти у цю безсмертну шкільну гру – «класики», погортавши сторінки  учнівського буття. Зазирнули на перші сторінки шкільних щоденників … і в кінець … і шелеснули сторінками десь посередині… Учні-представники від кожного класу, в руках тримали маленькі дзвіночки, розказували слова і займали відповідне місце у «класиках», продзвенівши дзвіночком.
Урочистості останнього дзвоника назавжди залишаються незабутньою сторінкою у нашому житті і спогадом, який назавжди увійде у літопис кількох поколінь кожної родини.
 Педагог-організатор Довгошия Н.В.

Немає коментарів:

Дописати коментар