середа, 30 травня 2018 р.

Тиждень безпеки дорожнього руху у Підберізцівському НВК







З 21  по  25 травня 2018 року в Підберізцівському НВК І-ІІІ ступенів пройшов  «Тиждень безпеки дорожнього руху». Метою проведення даного тижня є поліпшення якості навчально-виховної роботи з дітьми з питань особистої безпеки: формуванню навичок безпечної поведінки на вулицях і дорогах, удосконалення і узагальнення знань з безпеки дорожнього руху, правил пішоходів.

В рамках Тижня відбулися різні тематичні заходи відповідно до розробленого плану.  Учні 1-4 класів провели вікторину з правил дорожнього руху. За допомогою ігрових моментів, присутні у вікторині учні закріпили знання, уміння та навички з правил дорожнього руху, вчилися знаходити правильний вихід з проблемних ситуацій. У кінці вікторини продемонстрували малюнки на тему: «Ми - пішоходи».
Серед учнів 5 – 7 класів проведено гру-практикум «Безпечний рух дорогою до школи». Для учнів 9-10 класів проведено виховні години «Знати правила безпечного руху – запорука уникнення трагедії.
Проведення Тижня показало, що учні в достатній мірі знають Правила дорожнього руху, володіють навичками поведінки на вулиці, дорозі, вміють знайти вихід з будь-якої ситуації, пов’язаної з дорожнім рухом.
Педагог-організатор Довгошия Н.В.

Немає коментарів:

Дописати коментар