понеділок, 7 травня 2018 р.

День цивільного захисту у Підберізцівському НВК І-ІІІступенів



4 травня 2018 року  у Підберізцівському НВК І-ІІІ ступенів  пройшов "День цивільного захисту".  Такий захід проводяться  у нашому закладі щорічно наприкінці навчального року з метою своєрідного підведення підсумку засвоєння учнями матеріалу з основ безпечної поведінки. 
         В рамках  проведення заходу учні під керівництвом педагогів відпрацьовували алгоритм дій у разі виникнення пожежі. Розпочався захід під час уроків. Пролунав дзвоник, який сповістив про умовну надзвичайну ситуацію. За легендою у коридорі школи виникла пожежа.

Педагогічний колектив організовано здійснив евакуацію учнів на подвір’я навчального закладу.
           Програма показового Дня цивільного захисту в школі була цікавою й насиченою. Для учнів було проведено різнопланові заходи, зокрема відпрацювання нормативів ЦЗ, практичні заняття з надання медичної допомоги постраждалим, комбінована естафета, тренування по користуванню індивідуальними засобами захисту, зокрема протигазом.

           На спортивному майданчику між учнями 9-10 класів була проведена спортивна естафета з елементами ЦЗ, у  якій учні показали злагоджені, чіткі командні дії під час надзвичайної ситуації.

  

  Показовий День ЦЗ був проведений на достатньому організаційно-методичному рівні. Успіх його великою мірою залежав від його завчасної підготовки, чіткого керівництва, підбору заходів та правильного визначення складу учасників. Вчителі обмінялися досвідом в організації навчальної роботи з питань безпеки життєдіяльності, а школярі отримали багато корисної інформації та закріпили її на практиці.

Підбиваючи підсумки проведення Дня цивільного захисту, директор НВК П. Я. Найчук побажав всім мирного неба та безпечних умов життя.
Педагог-організатор Довгошия Н.В.

Немає коментарів:

Дописати коментар